SaluXepa

Étrend-kiegészítő: 50 ml

Szerves hidroalkoholos vegyületoldat friss növényből articsóka (Cynara scolimus), tejbogáncs (Syilibum marianum), Orvosi fűstike (Fumaria officinalis) és rozmaring (Rosmarinum officinalis) alapon.

  • Elősegíti a máj és epehólyag normál működését.
  • Hozzájárul a normál vér-koleszterinszint megtartására
  • Ajánlott azoknak az embereknek, akik stresszes életmóddal járnak, túlzott alkohol- fogyasztás és / vagy a dohányzás, az étrend túlzása vagy a rögtönzött diéta miatt.
  • Tavasszal a máj ürítő hatásának támogatására, amely az év ezen időszakában intenzívebb
  • Összetevői, de különösen a máriatövis hasznos lehet a bőr védelmében a teljes spektrumú napsugárzás káros hatásaival szemben, beleértve a bőr (fotó) öregedésének lelassítását.

Was:6 890 Ft Now:2 800 Ft

Termék leírás

Leírás

Hogyan kell használni: 30 csepp 2/3-szor egy nap, egy kevés vízzel (90 csepp egyenlő 3 ml)

Összetevők a maximális napi adag 3 ml oldatban: Cynara scolimus L. levelek Bio 360 mg, Syilibum marianum Gaert szerves magok 270 mg, Fumaria officinalis szerves virágzási teteje 180 mg, Rosmarinum officinalis szerves levelek 90 mg. alk. 55%

A dózisok, a szakirodalom szerint jelezve Art.  6 DL 169/2004, átlagértékként szolgálnak.

Figyelmeztetések: ne lépje túl a maximális ajánlott napi adagot. A kiegészítőket nem a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére szánják. Tartsa a termék három év alatti gyermekek elől zárva. Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tárolandó. A lejárati idő a megfelelő tárolt, bontatlan csomagolású termékre vonatkozó. A készítmény alkoholt tartalmaz! 14 éven aluliak, terhes és szoptató anyukák nem fogyaszthatják! Gépjárművezetők, veszélyes helyen dolgozók csak e tevékenység végzetével szedhetik.

BŐVEBB RÉSZLETEKÉRT ÍRJON NEKÜNK!

Vásárlói vélemények