OLIVO Bio (bio olajfa-levél) tinktura

Étrend-kiegészítő: 50 ml

Biológiai víz-alkohol oldat az Olajfa (Olea europaea L.) levelének friss növényéből

Az olajfa- levél a mediterrán étrend egyik alapeleme, amelyet a tudósok annak krónikus betegségek megelőzésében rejlő lehetőségeiről vizsgálnak. A kutatások rámutattak a betegségek és a rákkal kapcsolatos halálozások alacsonyabb arányára az ezt a diétát követő populációk körében. A pozitív hatás részben az olajfa- levél erőteljes és egészségnövelő előnyeinek köszönhető.

Was:5 745 Ft Now:2 800 Ft

Termék leírás

Leírás

Biológiai víz-alkohol oldat az Olajfa (Olea europaea L.) levelének friss növényéből

Az olajfa- levél a mediterrán étrend egyik alapeleme, amelyet a tudósok annak krónikus betegségek megelőzésében rejlő lehetőségeiről vizsgálnak. A kutatások rámutattak a krónikus betegségek és a rosszindulatú sejtosztódással kapcsolatos halálozások alacsonyabb arányára az ezt a diétát követő populációk körében. A pozitív hatás részben az olajfa-levélben található polifenolok következő erőteljes és egészségnövelő előnyeinek köszönhető:

  • az immunrendszer normál működése
  • a szív- és érrendszer normál működése
  • a vérnyomás szabályozása
  • a rendellenes sejtosztódás elleni védeleme
  • Anti-aging hatása, hogy fiatal legyél
  • Erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő
  • Szénhidrát & vérzsírok szabályozása
  • Elhizás elleni
  • bakteriális és gombás fertőzések elleni

Hogyan kell használni: 30 csepp naponta 2/3 kevés vízzel (90 csepp egyenlő 3 ml-rel)

A jellemző összetevők tartalma  adagonként a max. napi adagban 3 ml oldatban: amely 900 mg olívaolajnak felel meg. alk. 45%

A dózisok, a szakirodalom szerint jelezve . Art. 6 DL 169/2004, átlagértékként szolgálnak.

Figyelmeztetések: ne lépje túl a maximális ajánlott napi adagot. A kiegészítőket nem a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére szánják. Tartsa a terméket három év alatti gyermekek elől zárva. Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tárolandó. A lejárati idő a megfelelő tárolt, bontatlan csomagolású termékre vonatkozó. A készítmény alkoholt tartalmaz! 14 éven aluliak, terhes és szoptató anyukák nem fogyaszthatják! Gépjárművezetők, veszélyes helyen dolgozók csak e tevékenység végzetével szedhetik.

BŐVEBB RÉSZLETEKÉRT ÍRJON NEKÜNK!

Vásárlói vélemények