CALENDULA Bio (bio koromvirág) tinktuira

Étrend-kiegészítő: 50 ml

Szerves hidroalkoholos oldat friss körömvirág növényből Calendula officinalis L. virágok

A Calendula számos felhasználási lehetőséget kínál, mind helyileg, mind belsőleg. A virág számos különböző antioxidáns csoportot tartalmaz, beleértve a luteint, a likopint, a béta-karotint, a kvercitint, a rutint és még sok más.

Was:5 745 Ft Now:2 800 Ft

Termék leírás

Leírás

A körömvirág kivonat számos erős antioxidánssal rendelkezik, beleértve a triterpéneket, flavonoidokat, polifenolokat és karotinoidokat (a luteint, a likopint, a béta-karotint, a kvercitint, a rutint és még sok más). Ezenkívül, gyulladáscsökkentő vegyületekkel is büszkélkedhet, mint például a tumor nekrózis faktor alfa (TNFα). Míg a gyulladás normális testi reakció, a krónikus gyulladás többféle állapothoz kapcsolódik, beleértve az elhízást, a metabolikus szindrómát és a 2-es típusú cukorbetegséget.

Hogyan kell használni: 30 csepp naponta 2/3 kevés vízzel (90 csepp egyenlő 3 ml-rel)

A jellemző összetevők tartalma dózisonként max. naponta 3 ml oldatban:  450 mg körömvirágnak felel meg.  55%

A dózisok, és a 2. cikk szerint jelezve Art.  6 DL 169/2004, átlagértékként szolgálnak.

Figyelmeztetések: ne lépje túl a maximális ajánlott napi adagot. A kiegészítőket nem a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére szánják. Tartsa a terméket három év alatti gyermekek elől zárva. Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tárolandó. A lejárati idő a megfelelő tárolt, bontatlan csomagolású termékre vonatkozó. A készítmény alkoholt tartalmaz! 14 éven aluliak, terhes és szoptató anyukák nem fogyaszthatják! Gépjárművezetők, veszélyes helyen dolgozók csak e tevékenység végzetével szedhetik.

BŐVEBB RÉSZLETEKÉRT ÍRJON NEKÜNK!

Vásárlói vélemények