Biogalaxy- Aronia tinktura

Étrendkiegészítő: 30 ml

Növeli a test vitalitását és ellenállóképességét. Öregedésgátló hatás.

Was:5 745 Ft Now:2 800 Ft

Termék leírás

Leírás

Az Aronia egy szuperélelmiszer, amely a közzétett tanulmányok alapján erősíti az immunrendszert és segít csökkenteni számos krónikus betegség kockázatát.

  • Vitaminokat tartalmaz, mint pl a zsírban oldódó vitaminok közül: A, C, E, K provitamin, – a vízben oldódó vitaminok: B1, 2, 3, 5, 6, 9, 12, H, biotin és folsav a fontos vérképzéshez, valamint a oxigén szállításához és felhasználásához.
  • Az aronia bogyó biztosítja az összes fontos ásványi anyagot és nyomelemet, pl. Vas, jód és cink.
  • Az aronia bogyók a polifenolok koncentrált forrása, beleértve az antocianinokat, a proantocianidineket és a fenolsavakat.
  • Az aronia flavonoid –kivonatai erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő (csökkent CRP és interleukin-6 ) , vazorelaxáns,  és antitrombotikus tulajdonságokat fejeznek ki.
  • Bőséges bizonyíték van a polifenolok egészségre gyakorolt előnyeire, beleértve az antidiabetikus, kardioprotektív, májvédő, antimutagén és rákellenes hatások.

Használata: 20-30 csepp kevés vízben, összesen napközben, étkezés előtt. Ne használja meggondolatlanul. Az aronia tinktúrát 4 hétig ajánlott szedni, 2 hétig szünetet tartani.

Figelmeztetés : ne lépje túl a maximális ajánlott napi adagot. A kiegészítők nem pótolhatják a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa a terméket három évnél fiatalabb gyermekek elől elzárva. A terméket hűvös és száraz helyen, fénytől távol tárolja. Az érvényesség dátuma a megfelelően tárolt, bontatlan csomagolású termékre vonatkozik.

BŐVEBB RÉSZLETEKÉRT ÍRJON NEKÜNK!

Vásárlói vélemények