BARDANA Bio (bojtorján) tinktura

Étrend-kiegészítő: 50 ml

Szerves hidroalkoholos oldat friss bojtorján növényből, Arctium lappa L. gyökerekből.

Az Arctium lappa, közönséges nevén bojtorján, egészséges és tápláló táplálékként népszerűsített / ajánlott a kínai társadalmakban. A bojtorján több száz éve terápiásan alkalmazzák Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában. A bojtorjángyökér A-, B-komplexet és E. vitamint tartalmaz. A bojtorján vizsgálatai azt mutatják, hogy sok ásványi anyagot tartalmaz: káliumban, magnéziumban, nátriumban, kalciumban, foszforban, krómban, kobaltban, vasban, szilíciumban és cinkben.

A bojtorjángyökérről ismert, hogy klorogénsavat, taraxoszterint, arctigént, nyálkát, gyantát tartalmaz; arctigenin, sarkvid; illékony olajok és savak; nem hidroxisavak; és a szacharóz. A gyökér legfeljebb 50% inulint (vagy fruktozánt) tartalmaz. Maga a gyökér jó forrása az inulin szénhidrátnak, amely a növény tömegének 27-45% -át teszi ki.

Was:5 745 Ft Now:2 800 Ft

Termék leírás

Leírás

Hogyan kell használni: 30 csepp naponta 2/3 kevés vízzel (90 csepp egyenlő 3 ml-rel)

A jellemző összetevők tartalma adagonként max. naponta 3 ml oldatban:  900 mg bojtorján egyenlő. alk. 55%

A dózisok, a szakirodalom szerint jelezve 6 DL 169/2004, átlagértékként szolgálnak.

Figyelmeztetések: ne lépje túl a maximális ajánlott napi adagot. A kiegészítőket nem a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére szánják. Tartsa a terméket három év alatti gyermekek elől zárva. Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tárolandó. A lejárati idő a megfelelő tárolt, bontatlan csomagolású termékre vonatkozó. A készítmény alkoholt tartalmaz! 14 éven aluliak, terhes és szoptató anyukák nem fogyaszthatják! Gépjárművezetők, veszélyes helyen dolgozók csak e tevékenység végzetével szedhetik.

BŐVEBB RÉSZLETEKÉRT ÍRJON NEKÜNK!

Vásárlói vélemények