RÓLUNK / TERMÉKEINKRŐL

Manapság sokkal inkább, mint korábban az emberek igencsak foglalkoztatja az általános jó egészség kérdése. Minden sarkon újabb és újabb edzőtermeket nyitnak. Naponta egészségügyi fórumokat láthatunk a televízióban és olvashatunk a nyomtatott újságokban, miközben a gyógytermékek megtöltik az összes drogéria polcait. A korábbinál sokkal nagyobb arányban fordulnak a fogyasztók az egészséges megoldások felé, amelyek segítséget nyújtanak az egészségük megőrzésében.

Mi a Pro Vitality-val szeretnénk csúcsminőségű termékeket biztosítani Önnek, amelyek természetes, illetve organikus és ökológiailag egészséges megoldásokat jelentenek és támogatják a szervezet természetes öngyógyító képességét.

Figyelmeztetés

Termékeink nem gyógyszerek. Nem helyettesítik az orvosi előírásokat. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítják az egészségi állapotot, csupán pótolják a hiányzó, létfontosságú tápanyagokat, amelyek elősegíthetik az öngyógyító folyamatokat, és ezáltal lehetővé teszik a természetes gyógyulási folyamatot. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!

Konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Az itt található információk a fogyasztók általános tájékoztatását és magas szintű ismeretterjesztését szolgálják a hatóanyagokról. Azok nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Gyógyszeres kezelés alatt lévő személyeknek termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével. Terhesség, szoptatás alatt, illetve valamelyik gyógynövény iránti érzékenység esetén nem ajánlott.

A készítmény alkoholt tartalmaz! 14 éven aluliak, terhes és szoptató anyukák nem fogyaszthatják! Gépjárművezetők, veszélyes helyen dolgozók csak e tevékenység végzetével szedhetik.

Vetri-Care Kft.

Cím: H-1144 Budapest, Remény u. 38.
Adószám: 13190314-2-42
Cégjegyzékszám: 07-09-009299
Mobil: +36 30 455 0256 (tanácsodásért)
Telefon: +36 1 223 1258
E-mail: vetbios@gmail.com